sâmbătă, 15 mai 2010

Tache şi scurtmetraje în ultima zi SFR la Iaşi

Vineri a fost ultima zi din prima ediţie a Serile Filmului Românesc la Iaşi.
Au rulat scurtmatrajele făcute de studenţii de la Departamentul de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea "Al. I. Cuza" din Iaşi şi scurtmetrajele lui Igor Cobileanski, dar şi lungmetrajul acestuia, Tache.

Ca şi în celelalte seri publicul a fost numeros şi receptiv; după vizionarea peliculelor s-au pus întrebări iar cele mai intrigante au primit premii de la Europa FM.

Studenţii au râs copios la scenele amuzante din scurtmetraje şi le-au apreciat ca fiind reuşite, iar filmul Tache s-a bucurat de o primire excelentă la prima vizionare într-un cinematograf ieşean.

În totalul celor trei seri de film în care au rulat Legături bolnăvicioase, Eu când vreau să fluier, fluier, scurtmetrajele şi Tache am avut aproximativ a 3500 de studenţi dornici să vadă filme româneşti care au avut cronici bune în presa românească dar şi în cea străină.

Nu ne rămâne decât să ne gândim la viitor, iar acest eveniment, Serile Filmului Românesc la Iaşi, să aibă o continuare pe măsura primei ediţii, anul viitor, când sperăm să aducem cele mai bune producţii cinematografice româneşti care vor apărea în decurs de un an.

Mulţumim încă o dată sponsorilor, partenerilor organzatorici şi partenerilor media dar şi vouă, pentru că aţi venit într-un număr foarte mare la acest eveniment organizat de noi, Asociaţia Studenţilor Jurnalişti, şi aţi făcut ca această primă ediţie să fie un succes!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu