joi, 13 mai 2010

Legături bolnăvicioase, cu "casa" închisă

Prima ediţie a Serile Filmului Românesc la Iaşi a început!

Miercuri 12 mai a rulat filmul Legături bolnăvicioase la care invitat special a fost regizorul Tudor Giurgiu, acesta vizionându-şi pelicula după patru ani. Regizorul ne-a declarat că nu se aştepta ca sala să fie plină, aproximativ 1000 de oameni.

Cei prezenţi au fost mai mult decât multumiţi. Fie că vor să vadă doar un anume film ori că au venit cu prietenele ca să vadă regizorii în carne şi oase, studenţii ieşeni au venit într-un număr neaşteptat de mare încă din prima seară de film. Ionuţ ne-a spus că deşi filmele din ultimele două seri sunt "piesele de rezistenţă" a venit şi la acest film, iar Victoria crede că evenimente de acest gen "nu se fac mai des".

Preferinţele studenţilor sunt îmbucurătoare atunci când vine vorba de filmele din cadrul SFR la Iaşi. "Sunt foarte ok" ori "fiecare film e pe genul cuiva" au fost notările celor veniţi în număr mare, despre peliculele ce vor rula în fiecare seară începând cu orele 19, până vineri 14 mai.

Dorim pe această cale să transmitem studenţilor să vină cu o legitimaţie prin care să dovedească acest lucru, evenimentul fiind unul dedicat lor. Totodată dorim să ne cerem iertare pentru această neînţelegere care ne-a surprins şi pe noi!

După vizionarea filmelor vor fi întrebări din partea spectatorilor privind curiozităţile lor faţă de filme, actori, producţie şi nu numai, la care regizorii vor răspunde.

Nu uitaţi, Serile Filmului Românesc la Iaşi continuă cu filmele Eu când vreau să fluier, fluier şi Tache dar şi scurtmetrajele lui Igor Cobileanski şi Alexandru Condurache.

Vă aşteptăm la celelalte pelicule iar în continuare vă arătam atmosfera de la prima seară a Serile Filmului Românesc la Iaşi.

Nu în ultimul rând le mulţumim încă o dată sponsorilor şi partenerilor organizatorici şi partenerilor media.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu